Vi fjerner fugt, skimmelsvamp m.m.

Har du problemer med fugt eller skimmelsvamp? Har hunden tisset i bilen? Vi fjerner alt undtaget et lig. 

Elite Car Cleaners renser din bil for fugt, svamp, mug, tis, lugte, rygerlugt m.m. Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at få lugten af ny bil tilbage. Vi giver et tilbud på opgaven og klarer problemet på den ønskede adresse.  

Book tid til af vores pakker eller få et tilbud på din special opgave.

Book tid

Ring til 91812747 og få et tilbud på den ønskede opgave eller vælg en af vores faste pakker

Vi laver en aftale

Lav en aftale med os om hvornår vi skal komme og rense din bil

Gør klar - vi kommer til dig

Sørg for at der er god plads omkring din bil.

Priser

Se vores priser og book tid til special opgaver herunder.

Bronze

Special opgave
1500 kr
  • Decifencerer dårlige lugte og fjerner alt ikke syneligt snavs og snask pakken for dem hvor bilen lugter dårligt uden noget syneligt at se

Sølv

Special opgave
3000 kr
  • Her dybderenser vi 1 område i bilen eksempel 1 sæde med opkast mug mm. Ozonrenser sættes i til sidst. Er der flere områder der er berørte af opkast mug tis mv. så anbefaler vi at opgradere til guldpakken

Guld

Special opgaver
5000 kr
  • Her Dybderenser og Decifinserer vi hele bilen inklusiv bagagerum for opkast/mug/tis mm. Ozoner renser sættes i til sidst

Diamant

Special opgaver
6000 kr
  • Ryger bil , cigar os , mv - alt desinficeres , og vaskes ned -ventilations anlæg desinficeres i hulrum ,luftkanaler mv Tidsforbrug 3 dage bruges meget omfattende proces ,meget effektfuldt. bilen skal ind paa vores klargøringsværksted
20191203_131214_resized 20191205_183246_resized

Ring eller skriv for tilbud

Du kan også kontakte os på nedenstående formular. Så ringer vi dig op.

Læs mere om udførelse af specialopgaver her: Information om af specialopgave

Hvorfor er det vigigt at få ordnet sin bil når uheldet sker?

For din Tryghed sikkerhed helbredet og andre sunhedsmæssige ting er det uhørt vigigt at få renset din bil uanset om der er mug/bræk/tis mm. da der er utrolige mange bakterier og sporer. Astma, vejrtræknings problemer, hovedpine,iritation, træthed, svimmelhed mm. er bare nogen af de få ting man udsættes for, Og især små børn er ekstra udsatte for de mange bakterier, så jo hurtigere du får den renset igennem jo bedre når uheldet er ude. Vi bruger bla ozonrenser der fjerner alle bakterier og dårlig lugte der måtte være efter en dybdegående rens af bilen.

Vidste du at der er er flere bakterier i bilen end på dit toiletbræt?

Har du nogen sinde prøvet at køre en bil med et klamt rat? Så prøv at vaske dine hænder bagefter. En analyse af 100 bilrat på 100 tilfældigt udvalgte biler, viser, at der i gennemsnit er 700 forskellige bakterier for hver kvadrattomme (6,75 cm 2).

DER ER 9 GANGE FLERE BAKTERIER PÅ RATTET, END PÅ DIT TOILETSÆDE ELITECARCLEANERS SPECIAL RENSER DIN BIL HELT IGENNEM OG EFTERLADER DEN REN, FRISK, OG BAKTERIEFRI. TIL GLÆDE FOR DIG OG DINE BØRN.

Mugskader

Hvis en bil bliver udsat for fugt, kan der komme alvorlige mugskader. Når dette sker, kan det være en stor opgave at komme til bunds. Elite Car Cleaners desinficere bilen og dybderenser helt i bund. Fordi vi benytter dampvask, kommer vi ind alle steder.

Ingen opgaver er for store, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har problemer med fugtskader og mugskader i din bil. Vi er klar med et godt tilbud.

Svamp

Svampesporer er drilske – også i din bil. Svampesporer sider f.eks. i varmeanlægget, filtre, hulrum m.m. Vi damprenser bilen indvendigt, og kommer på den måde ind alle steder. Dampen slår svampesporerne ihjel. Alle former for svamp spreder sig, og derfor er det vigtigt at få bilen afrenset helt i bund.

Ingen opgaver er for store, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har problemer med skimmelsvamp eller anden svamp i din bil. 

Lugte, tis m.m.

Hvis hunden har tisset i din bil, der er opkast, ubehagelige lugte eller lign., kan det være en hård omgang at rense både bilen og komme af med lugten fra problemet. Elite Car Cleaners er eksperter i specialopgaver. Vi dybderenser bilen, desinficere og fjerner ubehagelige lugte, som f.eks. lugten af røg, så din bil igen dufter af ny bil. 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker et tilbud på dit problem. Vi er klar med en pris på netop din opgave. 

God kundeservice

Vi stræber efter altid at levere en god kundeservice. Har du spørgsmål til vores pakker eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Miljøvenlig

Fordi vi benytter damp i stedet for vand, er en bilvask hos Elite Car Cleaners miljøvenlig. 

Gode resultater

EliteCarCleaners leverer gode resultater hver gang.

Hvem er vi

Mobil bilpleje og bilvask i Nordsjælland og København

Elite Car Cleaners er en mobil bilpleje, som kører i Nordsjælland og København. Vi tilbyder et udvalg af professionel bilpleje/bilvask samt hjulskift, skift af bilpære og salgsklargøring. Vi kommer til både private og firmaer. 

Her kører vi

Vi dækker et område af 40 km fra Farum. Ring evt. hvis du er længere væk, og vi finder en løsning.

Kontakt os

Skriv eller ring til os ved brug for hjælp

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon. 

Ring til os